Welcome to La Bella Tela...

Terima kasih kerana mengunjungi kedai online kami 'La Bella Tela'!!!
La Bella Tela, its all about beautiful and amazing fabric for chicky ladies out there...
Kami menyediakan jualan tudung, selendang dan pakaian wanita secara online khusus bagi wanita-wanita yang inginkan fesyen dan trend terkini.

Pelbagai fesyen dan corak terkini bagi tudung Maira yang ala 'Ariani' dengan harga yang lebih berpatutan dan fabrik Spandex Lycra yang diimport daripada Korea dan Washable Thai Silk bagi awning.

Shawls??? Selendang??? Inner??? Semuanya ada disini! So boleh pilih pelbagai corak atau warna mengikut citarasa sendiri.

Kualiti tudung yang dijual adalah dijamin keselesaannya
Apa tunggu lagi?!

Jom kite shopping!

::: Thank you for visit us. Check out our catalog to see What's in L'Bella Tela shop! ::: Terima kasih kerana melayari laman blog L'Bella. Klik pada Katalog L'Bella untuk lihat koleksi di L'Bella Tela! :::

Wednesday, December 22, 2010

It'S tHe tIMe To aNNOUNCe oUR 1sT GA w!NNEr (^_____^)


Ho HO HoOOOO! Santa is here!!

FIRST OF ALL, we would like to give a BIG THANKS to all yang join our 1st GA.
TERIMA KASIH BANYAK – BANYAK!!
Kerana telah memeriahkan GA kami~ Sayang korang! J


So now, after menerjah kesemua entri blog kamu yang dah dihantar.
*

*

*

*

*

*

*

*



*

*


*
.*


*

*

*

*

*

*

*


*

 *

*

*

*
We made a VERY LOOOOOOOONG decision…

You know why??!
Sebab semuanya SANGAT MENARIK PERHATIAN kami…!!!

Ape-ape pun PEMENANG nya haruslah ditentukan....
For those who already know, sepatutnya kami plan nak shortlisted 5 pemenang.
Tapi! Disebabkan saingan nye begitulah sengit!!!

SO....
Kami telah sama-sama decide,
2 pemenang utama!
Dan...
5 pemenang saguhati!!

Haaaa… best tak??!!  best tak??!! 
So jom kite tengok sape yang bertuah itew!!!!

Dan follower kami yang bertuah padakali ini adalah…
Jeng…jeng…jeng!!!!
Ehem ehem....

1.       haszuraidah ishak
Blog: myapeapeaje

2.     ♥♥azatiesayang ♥♥
Blog: azatiesayang-contest

Ade
5 orang lagi untuk pemenang saguhati...................

3.     Mama Zharfan
Blog : suzie284contest

4.    SyUhAdA
Blog: syu90contest

5.     tiefazatie
Blog: tiefazatie

6.     LyNn'Azlina
Blog : all-contest-ga

7.      mama_umar_maryam
Blog: Superzetymarlia

TAHNIAH!!!!
So, senarai pemenang di atas make sure you guys send you postal address to 
>>labellatela@gmail.com<<

The prizes will be send out once we get your contact details ~ So jangan lupe tau!!!

OH CHOOPPP!!!

You guys maybe tak perasan this section??? OR maybe sebab you guys takda FACEBOOK or terlepas pandang…but we do have this section dalam our GA harituh!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SPECIAL SECTION with a SPECIAL GIFT to our SPECIAL FOLLOWER..

Get a SHAWL L’BELLA from us!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dan dalam ramai-ramai yang visit our page…ada 1 orang yang bertuah kerana telah m’TAGkan kawan2 nye as per needs
Ehem ehem....yang bertuah itu adalah
Yeayyy!!! Thanks for tagging all you friends!

Hah, panjang lebar entry kami kali ni….
So....
kepada yang tak berjaya pada kali, don’t be sad ya!
Don’t worries...you still got a chance for our next GA in 2011 keyyhh!!!

So keep FOLLOWING our blog!!!

13 comments:

shera haifa said...

wah2x,,
tahniah kpd smua pemenang..
;P

elleyayah . said...

huhu.xpe2. ade ga lg. nnt kalau ad ga lg roger2 tau.

La Bella Tela said...

InsyaAllah..klu de rezeki boleh cuba lagik tau...pe2 thanks sbb jadik one of the contestant... korg mmg best!

Mama Zharfan said...

tq sbb sudi pilih me as one conso prize winners ;) me dh email my details ;)
congrats to all winners esp tiefazatie, haszuraidah & zety ;)

ekinashikin said...

tahniah to all winner!!!

tiefazatie said...

wah...tq so much sis..sori...ifa kt kuantan nie..nsb baik dpt on9 jap nie..jap lg ifa bg my details kat email sis ye..

btw tahniah pada mz, kak has,syu,kak lynn n kak zety juga!

LyNn'Azlina said...

tahniah pd pemenang...

http://strawberry-lynn.blogspot.com/2010/12/menang-ga-la-bella-tela.html

tq..dahs end detail kt email

kakyong said...

tahniah buat semua yg menang...
terutama Ifa, mama zharfan & Lin azlina....

cikpuanhady said...

wahhh..thanks dear coz pilih me as one of the winners..tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

me dah emel..

cikpuanhady said...

me ada buat tq entri..tapi autopublish jam 1.36 ptg nanti..

Jom skodeng :Antara Nuffnang, Mangga, Innity & Advertlets

mama_umar_maryam said...

yippieeee..alhamdulillah..tq dear..all d best in ur bsnes!

tiefazatie said...

hye sis..nie n3 utk sis tau..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/tiefazatie-won-conso-and-lucky-prize.html?

tq so much!

Syaima' Mohd Noor! said...

huhu..
sye terungin nak mng.. tpi.. its okay! klau ade gs lgi inform la yerk!